Συνεχίζουν να θέλουν τσάμπα τον Λέοβατς

Συνεχίζουν να θέλουν τσάμπα τον Λέοβατς

Gazzetta team
Συνεχίζουν να θέλουν τσάμπα τον Λέοβατς

bet365

Συνεχίζονται οι επαφές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στη Ριέκα για την απόκτηση του Μαρίν Λέοβατς από την κροατική ομάδα, με το θέμα να παραμείνει σε εκκρεμότητα.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Κροάτες έχουν χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ, αλλά επιμένουν να μην θέλουν να δαπανήσουν πολλά χρήματα για την απόκτηση του Λέοβατς, πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα τον αφήσει ελεύθερο. Αυτός είναι ο στόχος τους.

«Ο Λέοβατς ετοιμάζεται να έρθει στη Ριέκα, είναι κάτι που το θέλει πολύ και ο ίδιος, ωστόσο ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει απαιτήσεις. Προσπαθούμε να τους ικανοποιήσουμε, αλλά θέλουμε να προστατεύσουμε και τα συμφέροντα μας. Υπάρχουν κάποια όρια στο οικονομικό μέρος της συμφωνίας», υποστήριξε σήμερα ο αθλητικός διευθυντής της κροατικής ομάδας, ο Σρέτσκο Τζούρισιτς., τονίζοντας ότι θα ήταν υπέροχο για τη Ριέκα σε δύο με τρεις ημέρες να έχει τον Κροάτη αμυντικό του ΠΑΟΚ στη διάθεσή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα