Μακ: «Το καλύτερο 45λεπτο μακριά από την Τούμπα»

Μακ: «Το καλύτερο 45λεπτο μακριά από την Τούμπα»

Gazzetta team
Μακ: «Το καλύτερο 45λεπτο μακριά από την Τούμπα»

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χαρακτηρίζοντας την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση εκτός Τούμπας.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, αναφέρθηκε στην εκτός έδρας νίκη του «Δικεφάλου» και στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας στα πρώτα 45 λεπτά και στην παρουσία του κόσμου της ομάδας.

«Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για μας, πήραμε το προβάδισμα στα πρώτα δέκα λεπτά, ενώ μπορώ να πω ότι ήμασταν κυρίαρχοι στο γήπεδο και τελειώσαμε πριν πάμε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ μας στο 3-0. Πραγματικά, παίξαμε πολύ καλά, ίσως ήταν τα καλύτερα πρώτα 45λεπτα μακριά από την έδρα μας. Σίγουρα θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που ταξίδεψαν και ήταν στο παιχνίδι βοηθώντας μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», υποστήριξε ο Ρόμπερτ Μακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα