Επίσημη η τιμωρία του Παναθηναϊκού από την ΟΥΕΦΑ

Επίσημη η τιμωρία του Παναθηναϊκού από την ΟΥΕΦΑ

Νίκος Αθανασίου
Επίσημη η τιμωρία του Παναθηναϊκού από την ΟΥΕΦΑ

bet365

Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε στον Παναθηναϊκό όσα τον είχε ενημερώσει στα μέσα Δεκεμβρίου, δηλαδή την απαγόρευση συμμετοχής ενός έτους με τριετή διάρκεια, δίνοντας την δυνατότητα στο «τριφύλλι» να διακανονίσει τις οφειλές του μέχρι 1η Μαρτίου για να την... σκαπουλάρει!

Στις 12 Δεκεμβρίου η ΟΥΕΦΑ είχε ενημερώσει τον Παναθηναϊκό για την τιμωρία που του επέβαλλε εξαιτίας των χρεών της ΠΑΕ. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε αποφασίσει την τιμωρία του «τριφυλλιού» για ένα χρόνο από τις διοργανώσεις της με τριετή διάρκεια, δίνοντας περιθώριο μέχρι την 1η Μαρτίου ώστε οι «πράσινοι» να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Την Παρασκευή η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή της και ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας της κρίσης για τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα