Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στα Γιάννενα! Σκεφτείτε το…

Σταύρος Σουντουλίδης Σταύρος Σουντουλίδης
Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στα Γιάννενα! Σκεφτείτε το…

bet365

Ο Σταύρος Σουντουλίδης γράφει για την αυτοσυγκράτηση και την κόσμια συμπεριφορά, που πρέπει να έχουν όλοι όσοι φίλοι του ΠΑΟΚ βρεθούν στους «Ζωσιμάδες». Αλλωστε, τίποτα δεν τελειώνει την Κυριακή...

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του «ένδεκα τελικούς» στο δρόμο προς τον τίτλο. Το ξέρουν όλοι αυτό, το ξέρουν πολύ καλύτερα από τον καθένα μας στην Τούμπα, με τον διψασμένο-«πεινασμένο» κόσμο της ομάδας να έχει μπει για τα καλά στην εξίσωση. «Όλα τα ματς είναι τελικοί και σε όλα θέλουμε στήριξη», λένε στη Μικράς Ασία και (ευτυχώς) διατηρούν τα πόδια τους… στη γη.

«Δεν τελειώνει και δεν πρέπει να τελειώσει τίποτα στα Γιάννενα», προσθέτουν ζητώντας αυτοσυγκράτηση, καθαρό μυαλό και -το βασικότερο- κόσμια συμπεριφορά από όλους όσοι (και θα είναι πολλοί…) μπουν στα αυτοκίνητά τους και ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Καλώς η κακώς και ο κόσμος του ΠΑΟΚ (πρέπει να) κάνει πρωταθλητισμό, παράλληλα με την πορεία της ομάδας προς τον μεγάλο στόχο. Αυτό που οφείλουν να έχουν καλά μέσα στο μυαλό τους είναι ότι «στη μάχη και στον πόλεμο η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει», το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αυτήν της Κυριακή, ούτε την επόμενη, ούτε τη μεθεπόμενη.

Υπάρχουν άλλα ένδεκα παιχνίδια και το βασικότερο είναι οι φίλοι του «Δικεφάλου» να σταθούν δίπλα στην ομάδα, να την σπρώξουν με τις φωνές τους στη νίκη και όχι να της βάλουν εμπόδια. Είπαμε, η κάθε λεπτομέρεια μετράει, γι’ αυτό και από το ματς με τον ΠΑΣ οφείλουν όλοι όσοι βρεθούν στα Γιάννενα να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να είναι προσηλωμένοι στο στόχο. Ας πιστέψουν ότι θα… «παίζουν μπάλα» μαζί με τους έντεκα του Λουτσέσκου!

Οι «Ζωσιμάδες» είναι ένα «περίεργο», βάσει δομής, γήπεδο και για τους φιλοξενούμενους μπορεί να διατεθεί μόνο το πέταλο, γι’ αυτό και η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί ταυτόχρονη παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων σε άλλη θύρα του γηπέδου. Το σίγουρο είναι πως έγιναν προσπάθειες και συναντήσεις ανάμεσα στις δυο ΠΑΕ για να δοθεί κι άλλο κομμάτι του γηπέδου στους φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν από την στιγμή που ο ΠΑΣ είναι ομάδα με πολλούς κατόχους διαρκείας.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ γνωρίζει ότι θα έχει εξασφαλισμένο το πέταλο του γηπέδου, που χωράει 800 άτομα, για τους οπαδούς της ομάδας που θα ταξιδέψουν ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ στην πόλη των Ιωαννίνων.

Αυτό που δε θέλουν με τίποτα οι «ασπρόμαυροι» να πάθουν είναι ο ζήλος και η αγάπη του κόσμου να μετατραπεί σε πρόβλημα και να γίνει την Κυριακή κάτι που ενδεχομένως θα μπορεί να βάλει σε κίνδυνο ακόμη και το ίδιο το πρωτάθλημα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Σταύρος Σουντουλίδης
Σταύρος Σουντουλίδης

Στα 17 του έκανε τα πρώτα του βήματα, ανεβαίνοντας με «κοντό παντελονάκι» τα σκαλοπάτια του κτιρίου της «Μακεδονίας», επί της Μοναστηρίου, χαζεύοντας από απόσταση «ιερά τέρατα» της θεσσαλονικιώτικης δημοσιογραφίας. Ένας κλασικός «εφημεριδάς» ολκής, ο αείμνηστος Σταύρος Μπαλτίδης φρόντισε και του έδωσε τα κατάλληλα εφόδια στα πρώτα του βήματα, άλλωστε η εφημερίδα παραμένει η πρώτη και μοναδική αγάπη του.

Έχοντας περάσει από το σύνολο των εντύπων της Θεσσαλονίκης («Μακεδονία», «Αγγελιοφόρος», «Σπορ του Βορρά»), αποτέλεσε βασικό στέλεχος του περιοδικού «Φωνή των Σπορ», μιας πρωτοποριακής προσπάθειας για τα δεδομένα της Βόρειας Ελλάδας στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Το 1995 η τηλεόραση μπήκε στη ζωή του με το Star Channel, ακολούθησε η ΕΡΤ-3, βίωσε τη «μαγεία» του ραδιοφώνου (FM-100, Helexpo 105 FM, Flash 96.0) και αρκετά νωρίς, κάπου γύρω στο 2005, «κολύμπησε» στον ωκεανό του διαδικτύου, με τις πρώτες αμιγώς αθλητικές ιστοσελίδες, το «Sportnews.gr», πολύ πριν δηλαδή αποτελέσει μέλος της μεγάλης παρέας του Gazzetta.

Η ενασχόληση του με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τον οδήγησε να περάσει το κατώφλι της Τούμπας και να ζήσει «από μέσα», ως μέλος του Γραφείου Τύπου, την περίοδο της… επανάστασης του Ζαγοράκη.