Τέλος ο Μίλιτς από τον Ολυμπιακό

Τέλος ο Μίλιτς από τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Τέλος ο Μίλιτς από τον Ολυμπιακό

bet365

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Χρβόγε Μίλιτς με τον Κροάτη αριστερό μπακ να λύνει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Μπορεί το καλοκαίρι να ήρθε ως ο ποδοσφαιριστής που θα πάρει σπίτι του την φανέλα του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, αλλά έξι μήνες μετά ο Χρβόγε Μίλιτς αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες.

Ο Κροάτης άσος δεν κατάφερε ποτέ να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και πολύ γρήγορα βρέθηκε εκτός βασικών επιλογών και ήδη είχε ενημερωθεί πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

Έτσι, την Τετάρτη (31/1) ο 28χρονος άσος έλυσε το συμβόλαιό του και αποχωρεί με μόλις 2 συμμετοχές με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στο πρωτάθλημα και άλλες 2 στο Κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα