Τα βρήκαν για Κουρμπέλη Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Νίκος Αθανασίου
Τα βρήκαν για Κουρμπέλη Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

bet365

Κοντά στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Δημήτρης Κουρμπέλης με τον Παναθηναϊκό να τα βρίσκει με τον... δικέφαλο του βορρά για πώληση του παίκτη παίρνοντας εκτός από χρήματα (1.5 εκ ευρώ) και τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Μίλαν- Λάτσιο αν σημειωθεί γκολ από το σημείο του πέναλτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο θέμα της πώλησης του Δημήτρη Κουρμπέλη, καθώς ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ για την πώληση του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα οι... πράσινοι αν τελικά γίνει η μεταγραφή θα πάρουν από τους Θεσσαλονικείς 1.5 εκατομμύρια ευρώ συν τους Έργκους Κάτσε, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Γιάννη Μυστακίδη αρχικά ως το τέλος της σεζόν και στην συνέχεια θα υπάρξει συνιδιοκτησία.

Πλέον για να ολοκληρωθεί η ματαγραφή θα πρέπει να συμφωνήσει και ο νεαρός αμυντικός μέσος. Αυτή την στιγμή ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έχει κάποια άλλη πρόταση στα χέρια του, καθώς η Σαμπντόρια δεν έχει κάνει επίσημη κίνηση, ενώ και στο «τριφύλλι» επιθυμούν όσο τίποτα να πει το ναι, προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Μένει να δούμε πλέον την απόφαση του Κουρμπέλη για να ολοκληρωθεί ή όχι η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα