Έμεινε ελεύθερος και υπογράφει στον Άρη ο Μπαστακός

Νίκος Μαρούδας
Έμεινε ελεύθερος και υπογράφει στον Άρη ο Μπαστακός

bet365

Ο Μιχάλης Μπαστακός πήρε την ευλευθέρας του από τον Ατρόμητο και ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη.

Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ποδοσφαιριστής του Άρη πρέπει να θεωρείται ο Μιχάλης Μπαστακός. Ο νεαρός επιθετικός, έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο μετά και την απόκτηση του Κωτσόπουλου από τους Περιστεριώτες και πλέον είναι έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με την οποία αναμένεται τις επόμενες ώρες να αρχίσει κι επίσημα την συνεργασία του.

Ωστόσο, από τον Ατρόμητο, δεν τον άφησαν να φύγει έτσι... Έχει μπει όρος πως σε περίπτωση μεταπώλησης, στα ταμεία των Περιστεριωτών θα μπει ποσοστό μεταπώλησης πάνω από 25%, κάτι που σίγουρα θα είναι αρκετά σημαντικό για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων εφόσον ο Άρη πουλήσει μελλοντικά τον Μπαστακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα