Ακόμη πιο κοντά στο «ναι» για Χατσερίντι

Ακόμη πιο κοντά στο «ναι» για Χατσερίντι

Σταύρος Σουντουλίδης
Ακόμη πιο κοντά στο «ναι» για Χατσερίντι

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εβγέν Χατσερίντι και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Ουκρανόα δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του.

«ΠΑΟΚ και Χατσερίντι έχουν συμφωνήσει σ’ όλα», αναφέρει σήμερα ο Ουκρανικός Τύπος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία είναι για το καλοκαίρι όταν και λήγει το συμβόλαιο του, ωστόσο αυτό που περιμένουν αμφότεροι είναι η οριστική απάντηση της Ντιναμό Κιέβου στην πρόταση των «ασπρόμαυρων» για την αγορά του ποδοσφαιριστή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρεται δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ο ισχυρός άνδρας της ουκρανική ομάδας, Ιγκόρ Σούρκις, να αποφασίσει μαζί με το συμβούλιο, για την παραχώρηση ή όχι του ελληνικής καταγωγής Ουκρανού κεντρικού αμυντικού.

Τα μηνύματα που έρχονται από το Κίεβο είναι θετικά, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την οριστική εξέλιξη και την απάντηση των ανθρώπων της Ντιναμό Κιέβου στην πρόταση του ΠΑΟΚ, που φτάνει το 1 εκατομμύριο ευρώ και είναι κατά πολύ μικρότερη από αυτή των 3 εκατομμυρίων ευρώ που αξίωναν οι Ουκρανοί.

Πάντως, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ιβάν Πιροζένκο, διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να μεταβαίνει σήμερα στα γραφεία της ομάδας για να διαπραγματευτεί και ίσως τελειώσει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. «Δεν είχα επικοινωνία με κανέναν, αυτά είναι συνηθισμένα κουτσομπολιά», είπε στην ιστοσελίδα «shahta.org».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα