Θεοδωρίδης: «Δεν θέλω πέναλτι 'μαϊμούδες', όπως άλλοι στο 87'»

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Δεν θέλω πέναλτι 'μαϊμούδες', όπως άλλοι στο 87'»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε μετά το ματς στην Τρίπολη πως ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος από τα συνήθη του δεδομένα. Ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο, αξίωσε πάλι ξένους ρέφερι και έκανε μνεία στα πέναλτι και την διαιτησία.
Ο κ. Θεοδωρίδης είπε στη NOVA: «Μου αρέσει πάντοτε η αλήθεια και ξέρω να αναγνωρίζω. Σήμερα στεναχωρήθηκα πολύ με τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήρθε εδώ και στεναχωρήθηκε. Τους έβλεπα που έκαναν τόσα χιλιόμετρα και ήρθαν να δουν μια ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο. Δυστυχώς σήμερα κάναμε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας. Δεν μασάω τα λόγια μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι παίκτες. Με νοιάζει η αγωνιστικότητα των παικτών μας. Και στην Τούμπα μπορούμε να κερδίσουμε: υπάρχουν ατυχίες αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά των παικτών μου. Εγώ δεν θέλω να παίρνει ο Ολυμπιακός πέναλτι «μαϊμούδες».
Ήταν 100% πέναλτι. Ικανοποιήθηκα αφάνταστα. Πήγα στον διαιτητή και του έδωσα συγχαρητήρια γιατί τόλμησε να σφυρίξει πέναλτι. Άλλοι βλέπουν ανύπαρκτα πέναλτι στο 87ο λεπτό. Εμείς θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, φτάνει να φέρουμε ξένους διαιτητές. Αυτούς που μας βάζουν και άλλους που βάζουν στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ είναι που δημιουργούν τεράστια διαφορά εναντίον των άλλων ομάδων με γκολ οφσάιντ και πέναλτι. Τέτοιες φάσεις γίνονται 30-40 σε κάθε παιχνίδι. Εμείς δεν λειτουργούμε έτσι. Σήμερα δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός και το πλήρωσε. Οι παίκτες να βάλουν το κεφάλι κάτω. Όλοι έχουν δύσκολα ματς και θα τα πούμε μετά από πέντε, έξι αγωνιστικές. Ένα συγνώμη απ' τους φιλάθλους. Συγνώμη από τον κόσμο. Αυτό δεν θα επαναληφθεί και δεν ήταν Ολυμπιακός. Τους υπόσχομαι πως θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά. Δεν έχουν πάρει τίποτα ακόμα, να κοιτάξουμε από δω και μπρος και ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας. Δεν τον φοβάμαι τον Ολυμπιακό, ό,τι και να κάνουν οι τριγύρω. Τολμούν να παίξουν με ξένους διαιτητές στα ντέρμπι; Τελείωσε το παραμύθι της διαιτησίας. Άλλη διαιτησία στον Ολυμπιακό, άλλη στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα