Φέρνει Νίλσεν ο Πανιώνιος (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Φέρνει Νίλσεν ο Πανιώνιος (vid)

bet365

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου θα βρεθεί τις επόμενες ώρες ο Δανός επιθετικός Νίκι Μπίλε Νίλσεν.

Σήμερα μόνο, επιστροφή* 10% στις καθαρές απώλειες! (21+,*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μια ανάσα από την απόκτηση επιθετικού βρίσκεται ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με την Live Sport οι «κυανέρυθροι» βρήκαν στο πρόσωπο του 30χρονου Δανού στράικερ τον άνθρωπο που θα δώσιε μια επιπλέον λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο Νίλσον είναι 30 ετών και την φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Λεχ Πόνζαν μετρώντας 20 συμμετοχές με 3 γκολ με 1 ασίστ, από την οποία και έμεινε ελεύθερος.

Στον Πολωνία είχε μετακομίσει τον Ιανουάριο του 2016 ενώ κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας αγωνιστεί εκτός από την πατρίδα του (Νόρτζελαντ, Έσμπιεργκ) σε Ιταλία (Ρετζίνα, Μαρτίνα, Λουκέσε) και Ισπανία (Βιγιαρεάλ, Έλτσε, Ράγιο Βαγεκάνο), Γαλλία (Εβιάν), αλλά και Νορβηγία (Ρόζενμποργκ). Παράλληλα έχει αγωνιστεί με όλες τις εθνικές της Δανίας ενώ με την μεγάλη ομάδα μετράει 3 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει συμφωνία για 6 μήνες με οψιόν ανανέωσης το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα