Σαββίδης: «Το κόμμα μας είναι ο ΠΑΟΚ!»

Σαββίδης: «Το κόμμα μας είναι ο ΠΑΟΚ!»

Σταύρος Σουντουλίδης
Σαββίδης: «Το κόμμα μας είναι ο ΠΑΟΚ!»

bet365

Η άποψη του Ιβάν Σαββίδη γύρω από την εμπλοκή του ΠΑΟΚ και των οπαδών της ομάδας, σε πολιτικές εξελίξεις ή δράσεις, με αφορμή γεγονότα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Παίξε νόμιμα στο Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, για αρκετή ώρα συζήτησε με τους στενούς συνεργάτες του το συγκεκριμένο ζήτημα, που φαίνεται να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ψηλά στην ατζέντα και απασχολεί την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

«Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κανείς δεν είναι μπλε, κόκκινος ή πράσινος, όλοι είμαστε ασπρόμαυροι και το κόμμα μας είναι ο Δικέφαλος. Ο καθένας έχει την δική του άποψη, που όμως δεν αφορά και δεν διασπά την ενότητα του ΠΑΟΚ που είναι πάνω απ’ όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη «όσο κι αν γίνεται προσπάθεια να διαχωριστεί η οικογένειά μας από εξωτερικές δυνάμεις, δεν θα το αφήσουμε να συμβεί», ενώ όπως εξήγησε, «Είμαστε σε μια στιγμή που τα αποδυτήριά μας είναι ενωμένα, τα γραφεία είναι ενωμένα και ο κόσμος είναι ενωμένος με μαζική συμπαράσταση και χωρίς παρεκτροπές».

Αυτό που δεν επιθυμεί με τίποτα να συμβεί ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» είναι να διαταραχθεί η ενότητα της ομάδας εξαιτίας των διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων. «Αυτό θα το διαφυλάξουμε ενισχύοντας την ενότητα και όχι θέτοντάς την σε κίνδυνο, αφήνοντας ανθρώπους έξω από την οικογένειά μας να προσπαθούν να μας διαχωρίσουν πολιτικά», σχολίασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα