Πέλκας: Επιστρέφει σε δέκα μέρες

Πέλκας: Επιστρέφει σε δέκα μέρες

Gazzetta team
Πέλκας: Επιστρέφει σε δέκα μέρες

bet365

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πήρε εξιτήριο την Πέμπτη (25/1) και η επιστροφή του στις προπονήσεις της ομάδας, με τη χρήση προστατευτικής μάσκας, υπολογίζεται σε δέκα ημέρες.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας αν o Νίκος Παππάς είναι ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Δημήτρης Πέλκας διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο και ξεκινά ήδη την διαδικασία επιστροφής του στα γήπεδα.

Ο διεθνής μέσος το ημίχρονο της αναμέτρησης μετέβη στην κλινική «Άγιος Λουκάς» όπου υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στη μύτη από τον ωτορινολαρυγγολόγο κ. Αραπάκη.

Ο Πέλκας έλαβε εξιτήριο το μεσημέρι της Πέμπτης (25.01) και αναμένεται σε 2-3 μέρες να είναι σε θέση να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα χρησιμοποιώντας ειδική προστατευτική μάσκα. Η επιστροφή του στις προπονήσεις με την ομάδα – επίσης με χρήση προστατευτικής μάσκας – υπολογίζεται σε περίπου δέκα μέρες.

Ο ακριβής χρόνος απουσίας του εξαρτάται από την ταχύτητα επούλωσης του τραύματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα