Ένγκβαλ: «Ελκυστικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός»

Ένγκβαλ: «Ελκυστικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός»

Θοδωρής Βασίλης
Ένγκβαλ: «Ελκυστικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Γκούσταβ Ένγκβαλ είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος είναι ενημερωμένος και για την δύσκολη οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Παίξε νόμιμα στο Μπρίστολ Σίτι - Μάντσεστερ Σίτι και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Είναι ένας ελκυστικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός. Δυστυχώς φαίνεται πως ο σύλλογος περνάει μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Αλλά είναι ωραίο που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή μου», ανέφερε αρχικά στην aftonbladet ο Ένγκβαλ.

Σε ερώτηση για το αν εξαρτάται από τον ίδιο μια πιθανή μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό ο Σουηδός άσος φάνηκε αναποφάσιστος. «Είναι καλή ερώτηση. Το ενδιαφέρον ήρθε γρήγορα και θα πρέπει να το συζητήσω με τον ατζέντη μου. Μπορεί να είναι ένα καλό βήμα, αλλά την ίδια στιγμή δεν είμαι τόσο ζεστός στο να πάω κάπου ξανά δανεικός».

Για το αν θα αποχωρήσει από την Μπρίστολ Σίτι ο Ένγκβαλ ανέφερε: «Ο ατζέντης μου κι εγώ σκεφτόμαστε την πιθανότητα αυτή. Υπάρχουν σύλλογοι που ενδιαφέρονται αλλά είναι σημαντικό το ενδιαφέρον να είναι συγκεκριμένο. Έχουμε πάντως καλή επικοινωνία με την Μπρίστολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα