Μπέρτος στο gazzetta.gr: «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν φοβόμαστε κανέναν»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μπέρτος στο gazzetta.gr: «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν φοβόμαστε κανέναν»

bet365

Η Λαμία που νίκησε τον Αστέρα ύστερα από 8 εβδομάδες όπου οι Αρκάδες ήταν αλώβητοι κι ο Ολυμπιακός κόντρα στον οποίο μπορεί να χτιστεί ένα νέο σερί για τους «κιτρινομπλέ». Ο Μανώλης Μπέρτος βλέπει 5άδα μέσω του gazzetta.gr και δηλώνει απόλυτα ότι στη Φθιώτιδα η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα.

Σεβίλλη - Ατλέτικο Μ. με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μανώλης Μπέρτος μίλησε στο gazzetta.gr για την τύχη που δεν είχε ο Αστέρας στη Λαμία, το λάθος που πλήρωσε η ομάδα του και το ματς με τον Ολυμπιακό, που αν η ομάδα του είναι όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Οι Αρκάδες, για οκτώ συνεχόμενα ματς έβγαιναν από το γήπεδο έχοντας πάρει πάντα κάτι. Τελικά το αήττητο έσπασε αλλά σύμφωνα με τον δεξιό μπακ των «κιτρινομπλέ» μπορεί από το ματς με τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινήσει ακόμα μία αξιοπρόσεκτη πορεία των Αρκάδων.

«Νομίζω ότι σε τέτοια ματς, όπου ο αντίπαλος θέλει τους βαθμούς όσο και 'μεις, επόμενο είναι αν δεν προηγηθείς να δεχτείς και κάποιο γκολ το οποίο πιστεύω ότι δεν μας άξιζε», σχολίασε αρχικά ο Μπέρτος στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του Δ.Α.Κ. Λαμίας.

Σας στοίχισε περισσότερο, τελικά, αυτή η μία στιγμή αδράνειας ή η αναποτελεσματικότητα μπροστά;

«Πιστεύω πως όπως εξελίχθηκε το ματς, θα την πλήρωνε όποιος έκανε το λάθος. Τελικά, ήμασταν εμείς αυτοί που το κάναμε... Έπαιξε ρόλο κι η τύχη που σήμερα δεν ήταν με το μέρος μας. Άμα δεν βάλεις γκολ, επόμενο είναι να φας».

Μετά τον τραυματισμό σου, βλέπουμε ανεβαίνει σιγά-σιγά. Εσύ ως Μανώλης πώς νιώθεις;

«Νιώθω καλά, αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω τους συμπαίκτες και την ομάδα μου να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Η 5η θέση αποτελεί αντικειμενικό στόχο για τον Αστέρα;

«Εννοείται, γι αυτό παίζουμε και γι αυτό αγωνιζόμαστε. Θα δούμε στο τέλος τί θα καταφέρουμε».

Τώρα έρχεται ένα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Παίζοντας απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους έχετε επιπλέον κίνητρο;

«Σίγουρα είναι ένα ματς κόντρα στον πρωτοπόρο, κίνητρο πάντα έχουμε πόσω μάλλον όταν έχεις απέναντί σου τον Ολυμπιακό. Πιστεύω, ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβόμαστε κανέναν».

Το αήττητο των 8 ματς, που έσπασε στη Λαμία, ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό. Τώρα πιστεύεις ότι μπορείτε να χτίσετε ένα νέα αήττητο αρχής γενομένης από το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας;

«Ναι, γιατί όχι αλλά σας είπα "κόντρα στη Λαμία δεν αξίζαμε να χάσουμε και... χάσαμε". Παίζει ρόλο κι ο παράγοντας τύχη, είναι πολλά πράγματα».

Είδαμε ότι και μερίδα του κόσμου σας ακολούθησε και στη Λαμία...

«Ναι, είναι πολύ σημαντικό το να τους έχουμε πάντα στο πλευρό μας, μας δίνουν ώθηση, δύναμη και κίνητρο. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και να ξέρουν ότι σε κάθε ματς δίνουμε το 100%».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα