Ρώτησε για Παναθηναϊκό ο Ένγκβαλ

Ρώτησε για Παναθηναϊκό ο Ένγκβαλ

Gazzetta team
Ρώτησε για Παναθηναϊκό ο Ένγκβαλ

bet365

Ο συμπαικτης του Λουκ Στιλ στη Μπρίστολ Σίτι, Γκούσταβ Ένγκβαλ, παραχωρείται δανεικος και αναζητούσε πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό.

Σεβίλλη - Ατλέτικο Μ. με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό ζήτησε να μάθει από τον Λουκ Στιλ ο συμπαίκτης του στην Μπρίστολ Σίτι, Γκούσταβ Ένγκβαλ.

Πρόκειται για έναν 21χρονο Σουηδό επιθετικό (παραχωρείται δανεικός) που φέτος μετρά 2 εμφανίσεις με την φανέλα της αγγλικής ομάδας (1 στο FA CUP και 1 στην Championship).

Με την εθνική Ανδρών της Σουηδίας έχει 2 συμμετοχές, ενώ με την Ελπίδων 19 εμφανίσεις και 4 γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκέτεμποργκ (16 γκολ σε 64 συμμετοχές), εκεί όπου έπαιξε από το 2012 έως το 2016, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Τζουργκάρντεν (8 γκολ σε 25 αγώνες).

Αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως για την περίπτωση του ενδιαφέρεται η Πλίμουθ. Πάντως από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει το παραμικρό για την περίπτωση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα