Ολοταχώς για Τουρκία ο Βιγιαφάνιες!

Ολοταχώς για Τουρκία ο Βιγιαφάνιες!

Νίκος Αθανασίου
Ολοταχώς για Τουρκία ο Βιγιαφάνιες!

bet365

Η Αλάνιασπορ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει και το «τριφύλλι» προσπαθεί να φτάσει το ποσό στο 1 εκατομμύριο για να παραχωρήσει τον Αργεντινό μέσο!

Η έλευση του εκπροσώπου του Λούκας Βιγιαφάνιες στην Αθήνα ήρθε να προστεθεί στην δεδομένη επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Όπως έχουμε αναφέρει από το Σάββατο υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος και μία από αυτές εξέφρασε επίσημα το ενδιαφέρον της στον Παναθηναϊκό. Η Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα και Μανιάτη προσφέρει στο «τριφύλλι» ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ για τον «Βίγια» και ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό που είναι θετικός στην νέα προοπτική.

Οι δύο πλευρές είναι σε επαφή και στο «πράσινο στρατόπεδο» προσπαθούν να φέρουν το ποσό της μεταγραφής στο 1 εκατομμύριο και λίγο παραπάνω, ώστε να πάρουν το μεγαλύτερο δυνατό τίμημα για τον «Βίγια». Το επόμενο 48ωρο είναι κρίσιμο και όπως όλα δείχνουν ο Λατινοαμερικάνος άσος θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ρόστερ που θα φέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα