Καραγιάννης στο gazzetta.gr: «Κατάλαβα ότι έβαλα γκολ αφού πήγα σπίτι!»

Δημήτρης Ρούσσος
Καραγιάννης στο gazzetta.gr: «Κατάλαβα ότι έβαλα γκολ αφού πήγα σπίτι!»

bet365

Μετά το παρθενικό του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ο μέσος της Λαμίας, Αλέξανδρος Καραγιάννης, μιλάει στο gazzetta.gr για τη νίκη των νεοφώτιστων, το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και το μέλλον του στη Φθιώτιδα.

Παίξε νόμιμα στο Μπρίστολ Σίτι - Μάντσεστερ Σίτι και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Γεννημένος στα Γρεβενά, αλλά «ριζωμένος» στη Λαμία από το 2015, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έμελλε να σκοράρει και για πρώτη φορά με τα χρώματά της και να της χαρίσει μια «νίκη-χρυσάφι»! Καθώς οι «κυανόλευκοι» αγνοούσαν το «τρίποντο» από την 9η αγωνιστική, απέναντι στον Πλατανιά, το παιχνίδι με τους φορμαρισμένους Αρκάδες ήταν καθοριστικό για τη συνέχεια, αφού ενδεχόμενη ήττα ή ακόμα και ισοπαλία θα την άφηνε κι άλλο πίσω, κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, την οποία δεν θέλουν ούτε να… σκέφτονται στη Φθιώτιδα.

Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης φέτος «ψάχνει» να βρει τον ρόλο του στη Λαμία (6 συμμετοχές, 250’, 1 ασίστ) και για πρώτη φορά φέτος ήταν καθοριστικός. Με το σκορ στο 0-0, ο Τεννές τον σήκωσε στο 67’ για αλλαγή, αντί του μέτριου Ορτέγκα. Μόλις 5’ αργότερα ο Παπαδόπουλος γέμισε από την εστία του, όλος ο Αστέρας αδράνησε και ο 24χρονος μέσος βρέθηκε μπροστά στον Αθανασιάδη. Η κόντρα, με… ολίγη από χέρι, τον έβγαλε τετ α τετ και από το πουθενά το ΔΑΚ πανηγύρισε μαζί του το πρώτο του γκολ στη φετινή Superleague Σουρωτή.

Ο ίδιος μίλησε λίγο αργότερα στο gazzetta.gr για την επιτυχία της ομάδας του, για την αίσθησή του κατά τους πανηγυρισμούς και φυσικά τον προημιτελικό της Τετάρτης (24/1, 17.15) με τον Πανιώνιο, στον οποίο η Λαμία κατεβαίνει ως η ομάδα-έκπληξη του θεσμού, μετά την ιστορική πρόκριση επί του Παναθηναϊκού.

- Τι σκέφτηκες εκείνο το δευτερόλεπτο που βρέθηκες ξαφνικά μπροστά από το άδειο τέρμα;

Σίγουρα δεν το περίμενα να είναι τόσο εύκολο! Είδα απλά τη μπάλα να περνάει απ’ όλους, έβαλα την κόντρα και σκόραρα. Εκείνη την ώρα να πω την αλήθεια δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς έγινε, γιατί έφυγα κατευθείαν να πανηγυρίσω, ενθουσιάστηκε και όλο το γήπεδο, έβγαλα και τη φανέλα, γενικά η ψυχολογία ήταν στα ύψη! Μετά το παιχνίδι το σκέφτηκα, που μου έκαναν και πλάκα οι συμπαίκτες μου, κυρίως ο Παπαργυρίου και ο Βασιλαντωνόπουλος!».

- Πρώτη νίκη για τη Λαμία μετά από οκτώ αγώνες και τρεις συνεχόμενες ήττες.

Πράγματι ήταν πολύ σημαντική η νίκη, ενόψει και της συνέχειας. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα μας ζήτησε και ο προπονητής μας, ο Μπάμπης Τεννές, να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Επιστρέψαμε στο στυλ μας, όπως αυτό ήταν στην αρχή του πρωταθλήματος, με «σφικτή» άμυνα, ώστε να σταματήσουμε να δεχόμαστε γκολ και να ψάξουμε μπροστά το γκολ. Αυτό και έγινε και πήραμε μια σημαντική νίκη.

- Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο αξιολογείται ως σημαντικό ή στο μυαλό σας είναι μόνο το πρωτάθλημα και η παραμονή;

Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός, αλλά στη Νέα Σμύρνη πάμε σίγουρα για να δώσουμε το 100% και να παλέψουμε. Είναι αλήθεια ότι ο Πανιώνιος είναι από τους πιο εύκολους αντιπάλους που θα μπορούσε να μας τύχει, υπό την έννοια ότι δεν πέσαμε με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με καλή άμυνα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση, όλα γίνονται και ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί και να φτάσουμε στον τελικό, όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο!».

- Η ομάδα κοιτάζει να ενισχυθεί, ήδη έχουν έρθει παίκτες (σ.σ Ορτέγκα, Μπούντνικ). Πως βλέπεις τη συνέχεια;

Τα μεταγραφικά είναι άλλη υπόθεση, δεν ασχολούμαι με αυτά, δεν είναι δουλειά μου. Σίγουρα θα χρειαστούμε αρκετή βοήθεια από δω και πέρα, στους υπόλοιπους αγώνες.

- Πως φαντάζεσαι το μέλλον σου στην ομάδα, μιας και το συμβόλαιό σου τελειώνει το καλοκαίρι;

Είμαι ήδη δυο χρόνια στην ομάδα και φέτος συμπληρώνω τον τρίτο. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο βέβαια, παρά μόνο τους αγώνες που έχουμε ως το τέλος της σεζόν. Ως το καλοκαίρι έχουμε πολύ χρόνο, τότε θα δω τι θα γίνει. Η Λαμία είναι σίγουρα μια καλή ομάδα για να παίζεις, με σοβαρή διοίκηση, κόσμο, είναι όμορφα να είσαι εδώ, όμως ακόμα είναι νωρίς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα