Ρόκα: «Δεν είμαστε η χειρότερη ομάδα της Σούπερ Λιγκ»

Gazzetta team
Ρόκα: «Δεν είμαστε η χειρότερη ομάδα της Σούπερ Λιγκ»

bet365

Ο Μάνουελ Ρόκα μίλησε για τη νίκη του Πλατανιά επί του Λεβαδειακού και τόνισε πως η ομάδα του δεν είναι η χειρότερη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:

Για την ανάσα που πήρε ο Πλατανιάς με τη νίκη επί του Λεβαδειακού: «Είχαμε ένα μεγάλο βάρος. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στα προηγούμενα ματς. Πιο σημαντική είναι η νίκη για τα παιδιά που είχαν μεγάλο βάρος στα πόδια πριν από αυτό το παιχνίδι. Αυτή η νίκη δείχνει ότι δεν ήταν λόγια αυτά που λέγαμε όλον αυτόν τον καιρό. Αυτά που είχαμε πει για τα προηγούμενα παιχνίδια που δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να μην κάνεις το καλύτερο παιχνίδι, αλλά αν δώσεις το 100% μπορεί να έρθει η νίκη».

Για την έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ του Πλατανιά: «Εμείς πιστεύουμε στο σύνολο. Μια ομάδα είναι έντεκα παίκτες και πρέπει να συγχρονίσεις το σύνολο. Το σκορ μπορεί να αλλάξει με ποιότητα μπροστά και φυσικά σε κάθε θέση θες να έχεις ποιότητα. Δεν είναι μόνο αυτό. Για παράδειγμα ο Κασάλιτσα είναι καλός παίκτης, αλλά ήρθε τώρα στην ομάδα και στο πρώτο μέρος κόντρα στον Λεβαδειακό δεν μπορούσε να ταιριάξει με τον συγχρονισμό της ομάδας».

Για το τι ήθελε να αλλάξει όταν ανέλαβε και τα αποτελέσματα που «λένε» ότι ο Πλατανιάς είναι η χειρότερη ομάδα: «Αυτό που ήθελα να αλλάξω είναι ότι πρέπει να υπάρχει μια ίδια ιδέα σε όλη την ομάδα. Να παίζεις καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ως σύνολο. Πιστεύω ότι δεν είμαστε η χειρότερη ομάδα της Super League, αλλά έχουμε τα χειρότερα αποτελέσματα. Πετύχαμε νίκη που είναι βάλσαμο για εμάς».

Για τις σκέψεις του εν όψει της συνέχειας: «Έχουμε ένα πρόγραμμα τώρα που είναι στη… δική μας Λίγκα. Έχω αναλύσει όλους τους αντίπαλους που έχουμε αντιμετωπίσει τον τελευταίο καιρό και είναι ομάδες στις πάνω θέσεις της βαθμολογίας. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αντιπάλους που έχουν την ίδια πίεση με εμάς. Έχουμε αυτόν τον κρίσιμο μήνα μπροστά μας. Τα προηγούμενα ματς ήταν δύσκολα. Δεν γινόταν να πάρεις βαθμούς με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, αλλά και κόντρα στην Ξάνθη -με συγχωρείτε για την έκφραση- με τον κωλοαέρα, αλλά παραλίγο να κάνουμε το 3-3,έχοντας να αντιμετωπίσουμε και τον αέρα. Αυτό είπα στους παίκτες ότι δεν γίνεται να παρατήσουμε».

Για την υπομονή και πίστη και τις μεταγραφές που θέλει η ομάδα: «Αυτό σίγουρα το χρειαζόμαστε όλοι. Σίγουρα και καμία μεταγραφή. Μακάρι (σ.σ. γέλια) να έρθει τώρα το δώρο των Χριστουγέννων για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα