Ενίσχυση στην άμυνα για ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τσικάρσκι (pics)

Gazzetta team
Ενίσχυση στην άμυνα για ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τσικάρσκι (pics)

bet365

Την απόκτηση του αριστερού μπακ Μίτε Τσικάρσκι ως το καλοκαίρι του 2019 ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο 25χρονος αμυντικός, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Εθνικό Άχνας, τη Ραμποντνίτσκι και τη Βάρνταρ, αποτελεί παίκτη του ΠΑΣ και ταυτόχρονα τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά τον Ιντελίνο Ιε.

Ο Σκοπιανός υπέγραψε συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο κι αναμένεται να ενισχύσει τον ΠΑΣ ως αριστερός μπακ, που είναι η βασική του θέση, αλλά και στα χαφ, αφού αρέσκεται σε προωθήσεις και συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι.

Η ανακοίνωση των Ηπειρωτών:

«H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του Διεθνούς Παίκτη της Εθνικής Σκοπίων Mite Cikarski, ο οποίος έρχεται με συμβόλαιο ενάμιση χρόνου στην ομάδα μας. Ο Mite θα παίζει με τη φανέλα νούμερο 11 στην ομάδα μας.

ΗΛΙΚΙΑ: 25

ΥΨΟΣ: 1,75m

ΘΕΣΗ: Αριστερός Πλάγιος Αμυντικός

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ, RABOTNIČKI SKOPJE, VARDAR

Θέλοντας να ευχαριστήσει την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την θερμή υποδοχή δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, την διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Νιαρχάκο για την ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τις δυνατότητες μου και σίγουρα με τις οδηγίες των προπονητών της ομάδας θα βελτιωθώ.

Παρακολουθώ χρόνια το πρωτάθλημα της Ελλάδας και γνωρίζω την ομάδα του ΠΑΣ, σαν μία δυνατή ομάδα με πολύ καλή έδρα. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο να παίξω με την ομάδα μας και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.»

Η οικογένεια του ΠΑΣ σε καλωσορίζει στην ομάδα και σου εύχεται καλή επιτυχία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα