Μοναδική απουσία ο Τσόσιτς για Χιμένεθ

Μοναδική απουσία ο Τσόσιτς για Χιμένεθ

Δημήτρης Βέργος
Μοναδική απουσία ο Τσόσιτς για Χιμένεθ

bet365

Με μία απουσία, αυτή του Ούρος Τσόσιτς που συνέχισε θεραπεία και ατομικό, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το μεγάλο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Εϊμπαρ - Μάλαγα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν αφήσει πίσω τους την ισοπαλία με την ΑΕΛ και πλέον στρέφουν όλη την προσοχή τους στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη στο Καραϊσκάκη.

Η Ένωση συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της για το μεγάλο ματς με τους «ερυθρόλευκους» με μοναδικό πρόβλημα για τον Μανόλο Χιμένεθ να είναι αυτό της απουσίας του Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος συνέχισε και σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα ο Ισπανός τεχνικός είδε με ικανοποίηση όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Τρίτης στις 18:00 και στη συνέχεια θα βγει η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα