Δέλλας: «Πικρή γεύση το αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Δέλλας: «Πικρή γεύση το αποτέλεσμα»

bet365

Ο «Κολοσσός» ανέφερε πως ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να κερδίσει το σημερινό ματς
Το κάτι... παραπάνω ήθελε ο Δέλλας από το σημερινό ματς, όπου ο Παναιτωλικός παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Πανιώνιο. «Μας αφήνει πολύ πικρή γεύση το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Θεωρώ φάση κλειδί αυτή που χάθηκε το 2-0 και ο Πανιώνιος στην πρώτη του τελική σκόραρε στερώντας μας το δικαίωμα να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στη νίκη επί του Ατρόμητου. Παρ΄όλα αυτά, δε μπορώ να παραγνωρίσω ότι το διάστημα που βρίσκομαι εδώ, όλα τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ και είδα πάρα πολλά σήμερα μέσα στο γήπεδο και αυτό μου δίνει θάρρος να συνεχίσουμε με τα παιδιά και τον κόσμο μας που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στήριξε την ομάδα και τη βοήθησε. Τον περιμένουμε και στο επόμενο παιχνίδι και εμείς θα παίζουμε πάντα για τη νίκη», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε αν τα «καναρίνια» δεν έκαναν σωστή διαχείριση. «Δε μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξουν πολλά πράγματα. Σίγουρα είδα πολλά καλά σήμερα αλλά μια ομάδα δε χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη ούτε από το ένα αποτέλεσμα θετικό ή αρνητικό. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι βλέπω ανταπόκριση και διάθεση από τα παιδιά να αλλάξουμε μια κατάσταση που προϋπήρχε. Πρέπει να δουλέψουμε στο αμυντικό μας κομμάτι και κάτω υπό πίεση να προσπαθούμε να κρατήσουμε τη μπάλα».
Για την αλλαγή του Μάζουρεκ σχολίασε ότι ήθελα να δώσω περισσότερες βοήθειες στον Τσοκάνη γιατί έκανε αλλαγή ο Πανιώνιος τον Λάμπρου που είναι ένας παίκτης διεισδυτικός και δεν είχε τις βοήθειες ο Τσοκάνης από τον Φάρλει. Ξέρετε οι αλλαγές σε ένα παιχνίδι είναι κορώνα – γράμματα. Δε θα μείνω σε μία αλλαγή αν είναι πετυχημένη ή όχι αλλά στην προσπάθεια που βλέπω στις προπονήσεις να αλλάξουμε αγωνιστικά και βαθμολογικά την εικόνα μας». Για τα μεταγραφικά ανέφερε πως «αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε και θα αποφασίσουμε με τη διοίκηση το τι πρέπει να κάνουμε και θα αποφασίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα