Στη Λαμία ο Αστσεριτς, «θολό» το τοπίο για φορ

Δημήτρης Ρούσσος
Στη Λαμία ο Αστσεριτς, «θολό» το τοπίο για φορ

bet365

Ο Νίκολα Άστσεριτς βρέθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας, παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από τον επιθετικό που θα αποκτήσουν οι νεοφώτιστοι.

Η νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ήρθε για να φτιάξει το κλίμα στη Λαμία, που μέτραγε οκτώ αγώνες μακριά από τα «τρίποντα» και πλέον μένει να φανεί ποιες θα είναι οι τελικές μεταγραφικές κινήσεις των Φθιωτών, που θα βελτιώσουν και τις πιθανότητές τους για μια άνετη παραμονή στη Superleague Σουρωτή.

Ο Νίκολα Άστσεριτς, (26 ετών, 1.93μ) είναι το νέο όνομα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ομάδας της Φθιώτιδας και το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε στην πόλη και στο ΔΑΚ, παρακολουθώντας από κοντά τη νίκη επί των Αρκάδων. Ο Σέρβος επιθετικός αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν στην Ιαπωνία με την Τοκουσίμα Βόρτις, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στη Βαλέτα.

Τις επόμενες μέρες θα συζητήσει με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ τη μετακίνησή του στον σύλλογο, ωστόσο τα πράγματα για τη θέση του σέντερ φορ που ο Μπάμπης Τεννές επανειλημμένως έχει τονίσει πως θα αποκτηθεί, είναι ακόμα ρευστά.

Αυτό συμβαίνει διότι δεν είναι ακόμα γνωστή η κατάληξη που θα έχει η προσπάθεια του Πατρίκ Βουό να εξασφαλίσει πορτογαλικό διαβατήριο, που έχει ξεκινήσει από το Νοέμβριο. Αν τα καταφέρει, θα «ελευθερώσει» μια θέση ξένου από τις πέντε που έχει αυτή τη στιγμή η Λαμία (Ομο, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Μπούντνικ οι υπόλοιποι) και θα αυξηθούν οι πιθανότητες του Μεξικανού κι επομένως επίσης μη κοινοτικού Οτονιέλ Άρσε, που προπονείται κανονικά αυτές τις μέρες με την ομάδα και περιμένει τις εξελίξεις, ενώ με τη σειρά του έδωσε επίσης το «παρών» σήμερα στο γήπεδο.

Αν όμως δεν τα καταφέρει ο Βουό και παραμείνει στο ρόστερ, τότε η περίπτωση του Μεξικανού θα εγκαταλειφθεί και θα γίνει κίνηση για τον Σέρβο Άστσεριτς, που θα συμπληρώσει την επιθετική γραμμή των Λαμιωτών.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές, αν και μάλλον είναι δύσκολο να έχει εκδοθεί το διαβατήριο του επιθετικού από την Ακτή Ελεφαντοστού ως το τέλος του μήνα, ενώ οι προσπάθειες έχουν ξεκινήσει εδώ και τόσο καιρό. Τότε θα φανεί και ποιος εκ των Άρσε-Άστσεριτς πάρει το «προβάδισμα» στην κούρσα, αφού αποκλείεται να αποκτηθούν και οι δυο.

(Πηγή φωτογραφιών: lamiasports.gr)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα