Ροντρίγκεζ: «Καλύτερος ο Πλατανιάς στο β' μέρος»

Δημήτρης Τομαράς
Ροντρίγκεζ: «Καλύτερος ο Πλατανιάς στο β' μέρος»

bet365

Ο βοηθός του Ζοζέ Ανιγκό, Μπερνάρντ Ροντρίγκεζ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι για το Πλατανιάς - Λεβαδειακός σχολίασε πως οι Χανιώτες ήταν ανώτεροι των Βοιωτών στο 2ο μέρος.
Ο Ροντρίγκεζ είπε στη NOVA: «Πιστεύω ότι στο α’ ημίχρονο ελέγχαμε πολύ καλά το ρυθμό και είχαμε τις δυνατότητες να σκοράρουμε. Στο ημίχρονο ο Πλατανιάς έκανε δυο αλλαγές, καθώς ήταν υποχρεωμένος να κερδίσει τον αγώνα. Μας πίεσε πάρα πολύ, παίζοντας πολύ δυνατά και κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Ο Λεβαδειακός δεν είχε ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο και μπορώ να πω ότι ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος σε αυτό το 2ο μέρος. Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να κάνεις λάθη. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά, που επωφελήθηκε από ένα δικό μας λάθος και έφτασε στη νίκη. Αυτή η νίκη του είναι μία καλή ευκαιρία για να κρατηθεί στην Α' Εθνική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα