Τo «παζλ» του ΠΑΟΚ με τον στόπερ

Τo «παζλ» του ΠΑΟΚ με τον στόπερ

Σταύρος Σουντουλίδης
Τo «παζλ» του ΠΑΟΚ με τον στόπερ

bet365

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Ροντρίγκο Μολέδο, ωστόσο κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με αρκετούς υποψήφιους στην ασπρόμαυρη λίστα.

Δεν είναι μόνον οι περιπτώσεις των Εβγέν Χατσερίντι και Αντρέας Γκράνκβιστ, που έχουν συζητηθεί στην Τούμπα το τελευταίο διάστημα. Για τον ελληνικής καταγωγής στόπερ της Ντιναμό Κιέβου έχουν γίνει επαφές τόσο με τον ίδιο, όσο και με την ομάδα του, με τον ΠΑΟΚ να είναι αποφασισμένος να προχωρήσει το θέμα του, ενώ για τον Σουηδό είναι μια δύσκολη υπόθεση, που όμως «έπεσε στο τραπέζι» των συζητήσεων με τον μάνατζερ του, Μάρτιν Νταλίν.

Από εκεί και πέρα στο προσκήνιο βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες και άλλα ονόματα, όπως αυτό του 32χρονου Βέλγου διεθνή αμυντικού Νίκολας Λόμπαερτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Οστάνδη, με τον ΠΑΟΚ να έχει ψάξει το ενδεχόμενο δανεισμού του ως το καλοκαίρι από την ομάδα του Βελγίου, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το 2020.

Ο Βέλγος στόπερ πέρασε αρκετά χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, την σεζόν 2016-17 συνυπήρξε με τον Ρόμπερτ Μακ, ενώ το 2015 είχε φτάσει μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Σάντερλαντ, έναντι 5 εκ. λιρών, ωστόσο «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις από την αγγλική ομάδα.

Στα υπόψην είναι και η περίπτωση του 31χρονου Αργεντινού κεντρικού αμυντικού της Μίλαν, Γκάμπριελ Παλέτα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, αλλά προβληματίζει με την αγωνιστική απραξία του, καθώς το τελευταίο εξάμηνο έχει παίξει σε μόλις 1 επίσημο παιχνίδι της ιταλικής ομάδας.

Επίσης, υπάρχει ανοικτή και η προοπτική απόκτησης του Ενέα Μιχάι από τον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα