Η 11άδα της ΑΕΚ στη Λάρισα (pic)

Η 11άδα της ΑΕΚ στη Λάρισα (pic)

Gazzetta team
Η 11άδα της ΑΕΚ στη Λάρισα (pic)

bet365

Με 4-2-3-1 και με τους Μπακασέτα-Χριστοδουλόπουλο στηρίγματα στους Λιβάια-Αραούχο παρατάσσεται η Ενωση στο ΑΕΛ FC Arena.

Με τον Ολυμπιακό να παίζει αύριο, η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σαββατόβραδο ως μόνη 1η και αυτό θα επιδιώξει στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Μια νίκη που οι Κιτρινόμαυροι θα προσπαθήσουν να την πάρουν με 4-2-3-1, αφού αυτό είναι το σύστημα που δίνει επισήμως η ΠΑΕ μαζί με την 11άδα που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Σε αυτή είναι ο Μπάρκας στο τέρμα, με τους Γκάλο-Μπακάκη στα δύο άκρα της άμυνας και στόπερ τους Τσιγκρίνσκι-Λαμπρόπουλο. Τα δύο χαφ είναι οι Μοράν-Κονέ και από εκεί και πέρα οι Μπακασέτας και Χριστοδουλόπουλος ως εξτρέμ, με τον Λιβάια σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Αραούχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα