Μοναδική απουσία ο Σκόνδρας στον ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Μοναδική απουσία ο Σκόνδρας στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο με τον Γιάννη Πετράκη να ανακοινώνει την αποστολή με τον τιμωρημένο Σκόνδρα να μένει εκτός.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σκόνδρα, αλλά και το νέο απόκτημα της ομάδας τον Εντελίνο Ιέ.

Στα της προπόνησης το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια ενεργοποίησης, ένα ιδότυπο «κορόιδο» και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό με την προσθήκη στατικών φάσεων.

Αναλυτικά η αποστολή: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μπέριος, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Σολτάνι, Βιδάλ, Γιάκος, Κόντε, Μανθάτης, Τζημόπουλος, Χαλκιαδάκης, Λίλα, Ντόλοβατς, Μπετρά, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα