Ασπρόμαυρη γιορτή με αναμνήσεις (pics)

Ασπρόμαυρη γιορτή με αναμνήσεις (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ασπρόμαυρη γιορτή με αναμνήσεις (pics)

bet365

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/1) στο γήπεδο της Τούμπας.

Σε μια εκδήλωση σε ασπρόμαυρο φόντο και αναμνήσεις να ξυπνάνε στα πολλά πηγαδάκια, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκοψαν το απόγευμα της Παρασκευής την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Στην αίθουσα VIP’s του γηπέδου της Τούμπας βρέθηκαν δεκάδες παλιοί άσοι του «Δικεφάλου» από το Λάμπη Κουϊρουκίδη μέχρι τον Γιώργο Τουρσουνίδη και κάποιους της νέας φουρνιάς, ενώ ήταν εκεί σχεδόν σύσσωμη η ομάδα του ’70 και του ’85 που κατέκτησαν τα δύο τελευταία πρωταθλήματα.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραβρέθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ενώ ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών τίμησε τους Γιώργο Κωστίκο, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Νίκο Βεζυρτζή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα