Στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης

Στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης

Gazzetta team
Στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης

bet365

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Ιβάν Σαββίδης και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ασχοληθεί και με τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ.

Ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναμένεται να έχει επαφές και συζητήσεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Λούμπος Μίχελ, καθώς η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη πάντοτε είναι σημαντική για τα ζητήματα της ομάδας και ειδικά αυτή την περίοδο, με δεδομένα τα πολλά ανοικτά μεταγραφικά θέματα των «ασπρόμαυρων», όπως η περίπτωση του Αντρέας Γκράνβιστ που μαζί μ' αυτή του Ευγένιου Χατσερίντι απασχολούν τον ΠΑΟΚ.

Ο κ. Σαββίδης αναμένεται να είναι την Κυριακή (21/1) στις κερκίδες της Τούμπας και να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ δεν αποκλείεται νωρίτερα να βρεθεί -χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί- και στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που διοργανώνεται στο Λευκό Πύργο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα