Οδεύει προς Βερόνα με δανεισμό ο Βούκοβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Οδεύει προς Βερόνα με δανεισμό ο Βούκοβιτς

bet365

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πλησιάζει πρόσω ολοταχώς για τον δανεισμό του στην ομάδα της Βερόνα, που τον ήθελε από την εποχή που έπαιζε στην Κόνιασπορ.

Πολύ πιθανό είναι πια ο Βούκοβιτς να... μετακομίσει στην Ιταλία, αφήνοντας τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος Σέρβος στόπερ είναι πλέον ιδιαίτερα κοντά στο deal με την Ελλάς Βερόνα με δανεισμό έξι μηνών και οψιόν αγοράς. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς εξάλλου καιρό τώρα ήταν σε status... φυγής. Ο σύλλογος της Βερόνα ήθελε τον διεθνή σέντερ μπακ από τότε που έπαιζε στην Κόνιασπορ και από τότε είχε κάνει κρούσεις για την απόκτησή του και φαίνεται πως είναι μία ανάσα από την σχετική συμφωνία και με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Η οψιόν που θα μπει για τον Βούκοβιτς θα είναι πάνω από 2 εκατ. ευρώ και ενώ παραμένει ανοιχτό το... παράθυρο απόκτησης άλλου στόπερ για τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα