Χωρίς σέντερ φορ κόντρα στην Κέρκυρα!

Χωρίς σέντερ φορ κόντρα στην Κέρκυρα!

Gazzetta team
Χωρίς σέντερ φορ κόντρα στην Κέρκυρα!

bet365

Ο Σωτήρης Πίσπας υποφέρει από ίωση, έμεινε εκτός αποστολής και ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε έναν διαθέσιμο φορ για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο την Κέρκυρα(17:15) και η νίκη είναι μόνοδρομος για το «τριφύλλι». Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησε ο Μουνιέ, θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Μολίνς, Αυλωνίτης ενώ απρόοπτο προέκυψε με τον Πίσπα ο οποίος λόγω ίωσης δεν προπονήθηκε. Ο νεαρός φορ έμεινε εκτός αποστολής και οι «πράσινοι» δεν θα έχουν ούτε έναν στράικερ στην 18άδα!

Σε αυτή είναι οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Κουντουριώτης, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα