Τέλος και ο Μπαμπιάρζ από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Gazzetta team
Τέλος και ο Μπαμπιάρζ από τον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Εκκαθαρίσεων συνέχεια στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης, αφού ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Μπαρτλομί Μπαμπιάρζ.

Παρελθόν από τις τάξεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αποτελεί ο 28χρονος Πολωνός μέσος, αφού δεν έπεισε με την παρουσία του στο διάστημα που έμεινε στην ομάδα.

Ο Μπαμπιάρζ αγωνίστηκε σε μόλις τρεις αγώνες του Απόλλωνα στη Superleague Σουρωτή (189') κι αποχαιρέτησε, με τον σύλλογο να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μπαρτλομί Μπαμπιάρζ. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα