Η ΑΕΚ κορυφαία ελληνική ομάδα του 2017!

Gazzetta team
Η ΑΕΚ κορυφαία ελληνική ομάδα του 2017!

bet365

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) ανέδειξε την Ενωση καλύτερη ελληνική ομάδα για το 2017.

Ηταν η χρονιά στην οποία η ΑΕΚ επέστρεψε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μάλιστα εξασφάλισε και την πρόκριση για τα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης. Αυτή η επιτυχημένη παρουσία στην Ευρώπη, σε συνδυασμό φυσικά με την σταθερή πορεία στην Ελλάδα, είχε ως αποτέλεσμα οι Κιτρινόμαυροι να βρεθούν στην 47η θέση της Ευρώπης χάρη στους 167 βαθμούς που συγκέντρωσαν, με τον Ολυμπιακό να είναι στην 49η (όπως και το 2016) και τον ΠΑΟΚ στην 60η (65η το 2016).

Οι άλλες τρεις ελληνικές ομάδες που συμπεριλήφθηκαν στις 400 καλύτερες της Ευρώπης για το 2017 είναι οι Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και Ατρόμητος, οι οποίοι είναι στην 142η, στη 221η και στην 353η θέση αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα