Ρόσα: «Μας δίνει ψυχολογία»

Γιώργος Ντυμένος
Ρόσα: «Μας δίνει ψυχολογία»

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού παρέλαβε το βραβείο του για το Best Goal της 17ης αγωνιστικής
Με μία «βολίδα» του Ρόσα ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη στο Περιστέρι και το γκολ του Βραζιλιάνου αναδείχθηκε ως το κορυφαίο της 17ης αγωνιστικής. Ο χαφ των »κυανοκίτρινων» παρέλαβε σήμερα το βραβείο του και σχολίασε πως «είναι μια ευχάριστη στιγμή. Χάρηκα πολύ για το γκολ, αλλά πιο πολύ γιατί πήρε η ομάδα μου τους τρεις πόντους που είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια. Ήταν καταπληκτικό γιατί ήταν η ημέρα των γενεθλίων μου. Ήταν ευλογία του Θεού που μου χάρισε αυτό το γκολ. Ευχαριστώ όλους όσους ψήφισαν, ήταν πολύ μεγάλη χαρά για εμένα».
Για τη σημασία της νίκης ανέφερε ότι «ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του νέου προπονητή, που είχε τρεις μέρες να μας προετοιμάσει να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Καταφέραμε να κερδίσουμε τον αγώνα και να με τη βοήθειά του και την ψυχολογία που δίνει η νίκη, θα έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε από δω και μπρος και να βελτιωθούμε περισσότερο».
Μετά ρωτήθηκε που το αφιερώνει. «Έχω πετύχει καλύτερα γκολ όσο αγωνίζομαι στον Παναιτωλικό, αλλά ψηφίστηκε αυτό. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στην κοπέλα μου, όλους τους συμπαίκτες μου, που μαζί τους κατάφερα να πάρω το πρώτο μου βραβείο».
Για την ταυτόχρονη βράβευση του Κυριακίδη σχολίασε πως «είναι κάτι σημαντικό να κερδίζει η ομάδα σου σε ένα αγώνα δύο βραβεία. Ναι, πιστεύω ότι ο συμπαίκτης μου το άξιζε πραγματικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα