Διαφορά με Ιντερνασιονάλ, χαρίζει τα μισά λεφτά ο Μολέδο

Διαφορά με Ιντερνασιονάλ, χαρίζει τα μισά λεφτά ο Μολέδο

Νίκος Αθανασίου
Διαφορά με Ιντερνασιονάλ, χαρίζει τα μισά λεφτά ο Μολέδο

bet365

Οι Βραζιλιάνοι δίνουν 150.000 για τον Μολέδο, ο Παναθηναϊκός θέλει 250.000 ευρώ και οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή για να τελειώσει το σίριαλ μέχρι το βράδυ της Παρασκευής. Χαρίζει χρήματα ο έμπειρος στόπερ στο «τριφύλλι».

Μπορεί οι Βραζιλιάνοι να κάνουν λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ιντερνασιονάλ για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέδο, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπως δεν έχει βάση και το σενάριο πως ο παίκτης φεύγει για την πατρίδα του. Είναι ακόμη στην Αθήνα και θα παραμείνει μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή. Η Ιντερνασιονάλ προσφέρει 150.000 ευρώ στο «τριφύλλι» ενώ οι «πράσινοι» ζητούν ακόμη 100.000! Οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή και μέχρι το βράδυ είναι πιθανό να έχει επέλθει η συμφωνία που θα βάλει τέλος στο σίριαλ.

Τα καλά νέα για τον Παναθηναϊκό έρχονται από τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως θα χαρίσει τα μισά από τα οφειλόμενα της «πράσινης» ΠΑΕ προς το πρόσωπό του. Ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα