Γκαρθία: «Στο χέρι του Καρσελά να παίξει»

Γκαρθία: «Στο χέρι του Καρσελά να παίξει»

Gazzetta team
Γκαρθία: «Στο χέρι του Καρσελά να παίξει»

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία έκανε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη και αναφέρθηκε στη δουλειά που κάνει στο Ρέντη, τον Καρσελά, τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού και όλα όσα απασχολούν την ομάδα αυτό τον καιρό.

Χέρτα - Ντόρτμουντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Ξάνθη (21/1, 19.30) για τη 18η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή και ο Καταλανός τεχνικός της ομάδας ετοιμάζεται για το τρίτο εν Ελλάδι παιχνίδι του.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ρωτήθηκε κι αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που βρίσκονται ψηλά στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα.

Αναλυτικά:

Για τα νέα στοιχεία που θέλει να περάσει: «Για να φανεί το άγγιγμα σε μια ομάδα πιστεύω είναι πολύ λίγος ο χρόνος. Ένας προπονητής πρέπει να δουλέψει περισσότερο με μια ομάδα και να κάνει προετοιμασία για να φανεί η δουλειά, εδικά τώρα που έχουμε δυο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ».

Για την διαφορά φιλοσοφίας: «Κάθε προπονητής έχει τη δικιά του φιλοσοφία, τον δικό του τρόπο που βλέπει το ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα είναι ενός άλλου προπονητή και μιας άλλης φιλοσοφίας, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μου αρέσουν και τους θέλω στην ομάδα».

Για τον Καρσελά: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει δείξει καλή συμπεριφορά και έχει πολύ ποιότητα, τώρα είναι στο χέρι του να δείξει το πόσο θέλει να είναι στην ομάδα».

Για το αν η φιλοσοφία του επικεντρώνεται στην άμυνα: «Μπορείς να παίξεις άμυνα όταν έχεις την μπάλα στα πόδια σου, μπορείς να έχεις την μπάλα κοντά στην περιοχή του αντιπάλου και να μην χάσεις την μπάλα, πιστεύω ταιριάζει στους ποδοσφαιριστές μου. Ίσως υπάρχουν παίκτες που τους αρέσει να αμύνονται περισσότερο, αλλά πιστεύω στον Ολυμπιακό αυτός ο τρόπος άμυνας αρέσει και ταιριάζει».

Για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ: «Δεν σκεφτόμαστε αυτές τις ομάδες αυτή τη στιγμή. Εμείς προσπαθούμε να σκεφτόμαστε όλα τα ματς και να τα κερδίσουμε και θα δούμε στο τέλος , σίγουρα το πρωτάθλημα είναι το ποιο δύσκολο των τελευταίων ετών, αλλά εμείς δεν το σκεφτόμαστε καθόλου».

Για τον Οτζίτζα: «Αυτή τη στιγμή ο Οτζίτζα κάνει αποθεραπεία και δεν νομίζω να είναι μαζί μας την Κυριακή, όταν επιστρέψει θα δούμε τι παίκτες έχουμε και πως θα τους χρησιμοποιήσουμε,. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσω σε μια θέση, γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα».

Για την Ξάνθη: «Πρόκειται για μια καλή ομάδα, είδαμε πολλά παιχνίδια της, ακόμα και αυτό στον πρώτο γύρο με τον Ολυμπιακό που θα μπορούσε να μας κερδίσει, είναι μια ομάδα που είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις και πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί».

Για την δύσκολη συνέχεια: «Ένας προπονητής χρειάζεται περίοδο προετοιμασίας για να έχουν οι παίκτες του καλύτερη φυσική κατάσταση. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον είναι να προετοιμαζόμαστε σωστά και να κατεβάσουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα».

Για την απουσία του Μάριν: «Μου αρέσει να έχω πάντα τους καλύτερους ποδοσφαιριστές μου στην διάθεση μου, αλλά υπάρχουν κάρτες, τραυματισμοί. Πιστεύω ότι ο παίκτης που θα βρεθούν στη θέση του για να τον αντικαταστήσει θα κάνει το καλύτερο που μπορεί».

Για τις αλλαγές στα σχήματα: «Έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλά σχήματα κα και ανάλογα με τον αγώνα θα προσαρμοζόμαστε σχετικά με τις ανάγκες αγώνα».

Για τον Ίβουσιτς: «Είναι ένας νέος Κροάτης τερματοφύλακας που θα τον παρακολουθήσουμε και πιστεύω ότι είναι ένας τερματοφύλακας που θα βοηθήσει στο μέλλον».

Για το αν κοιτάζει τα social media των παικτών: «Για έναν προπονητή είναι ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα και προσπαθώ να το αποφεύγω και να μην επηρεάζει την δουλειά μου. Είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές και αν τους παρακολουθήσω όλους θα υπάρχει πρόβλημα, τους παρακολουθώ μόνο μέσα στο γήπεδο και όχι στην προσωπική τους ζωή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα