Εκτίουν με ΑΕΚ οι Πίτι, Μπλάζιτς και Ασίγκμπα

Δημήτρης Ρούσσος
Εκτίουν με ΑΕΚ οι Πίτι, Μπλάζιτς και Ασίγκμπα

bet365

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τη 19η αγωνιστική δηλώθηκαν από τη Λαμία για να εκτίσουν την ποινή τους, μετά τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών ο Πίτι, ο Μαρκ Ασίγκμπα και ο Μάρκο Μπλάζιτς.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Χετάφε - Μπιλμπάο! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με τη Superleague Σουρωτή να βρίσκεται πλέον μετά το πρώτο μισό, πλέον είναι λογικό οι ομάδες να αντιμετωπίζουν προβλήματα κόπωσης, αλλά και τιμωριών.

Τέτοια είναι αυτά που θα βρει στο εξής στο δρόμο του και ο Μπάμπης Τεννές στη Λαμία, στην προσπάθεια των νεοφώτιστων να συνεχίσουν την πορεία τους μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφού θα στερηθεί των υπηρεσιών τριών βασικών παικτών απέναντι στην ΑΕΚ, λόγω τιμωρίας.

Απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» ο Πίτι και ο Ασίγκμπα δέχθηκαν κίτρινη κάρτα, φτάνοντας τις τέσσερις στο φετινό πρωτάθλημα και ως εκ τούτου, πρέπει να απουσιάσουν από ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας τους. Ο Μπλάζιτς έχει συμπληρώσει τον συγκεκριμένο αριθμό από το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ.

Ετσι, επιλέχθηκε η αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική (27/1, 19.30), ώστε οι τρεις βασικοί στη φετινή Λαμία παίκτες να είναι διαθέσιμοι στην τελική ευθεία του «μαραθωνίου».

Από τον συγκεκριμένο αγώνα θα απουσιάσει για τον ίδιο λόγο και ο Σέρχιο Αραούχο, από πλευράς Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα