Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της Βασιλόπιτας στον Ατρόμητο (pics)

Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της Βασιλόπιτας στον Ατρόμητο (pics)

Νίκος Μαρούδας
Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της Βασιλόπιτας στον Ατρόμητο (pics)

bet365

Σε εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ατρόμητου έκοψαν την Βασιλόπιτα της ομάδας για το 2018 το απόγευμα της Πέμπτης. Ουάρντα και Μπαστακός οι τυχεροί!

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σε πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα ο Ατρόμητος, παρουσία όλης της ομάδας του τεχνικού τιμ και της διοίκησης.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος ευχήθηκε επιτυχίες για τη νέα χρονιά με την ομάδα να βρίσκεται μέσα στους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά που υπήρχαν στη Βασιλόπιτα ήταν οι Αμρ Ουάρντα και Μιχάλης Μπαστακός από τους ποδοσφαιριστές και ο Γιάννης Αγγελόπουλος από το τεχνικό τιμ.

Η βραδιά κύλησε με καλό φαγητό και όμορφη ατμόσφαιρα με τους παίκτες να κάνουν ένα μικρό απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία ευχόμενοι όλοι μαζί το 2018 να φανεί ακόμα καλύτερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα