«Δένουν» και εκτός γηπέδου Μιραλάς και Φορτούνης

«Δένουν» και εκτός γηπέδου Μιραλάς και Φορτούνης

Δημήτρης Τομαράς
«Δένουν» και εκτός γηπέδου Μιραλάς και Φορτούνης

bet365

Ο Φορτούνης και ο Μιραλάς δείχνουν να έχουν αναπτύξει καλή σχέση και εκτός γηπέδων στον Ολυμπιακό στο πρώτο διάστημα της έλευσης του Βέλγου στο Λιμάνι.
Ο Φορτούνης διατηρεί ως γνωστόν πολύ καλή σχέση με τον Ιρανό φορ Ανσαριφάρντ αλλά και με άλλους συμπαίκτες του σαν τον Ταχτσίδη. Ωστόσο φαίνεται πως η έλευση του Μιραλάς έχει προσθέσει ακόμα έναν συμπαίκτη του με τον οποίο έχει αποκτήσει ιδιαίτερα καλές σχέσεις. Μάλιστα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας Μιραλάς και Φορτούνης κάθησαν στο ίδιο τραπέζι μαζί με τους άλλους Βέλγους του ρόστερ. Φαίνεται λοιπόν ότι Φορτούνης και Μιραλάς... δένουν και εκτός γηπέδου. Ο Γκαρθία πάντως αγωνιστικά επενδύει πολλά στην τετράδα Μάριν - Μιραλάς - Φορτούνη - Ανσαριφάρντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα