Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Καρσελά

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Καρσελά

Gazzetta team
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Καρσελά

bet365

Ο Μεχντί Καρσελά επέστρεψε στις προπονήσεις, με τη διοίκηση να ακούει τα «θέλω» του Γκαρθία και να δίνει μια ακόμα ευκαιρία στον παίκτη.

Σε συνάντηση που έγινε μεταξύ διοίκησης, Καρσελά και Γκαρθία, αποφασίστηκε να επιστρέψει ο παίκτης στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Μαροκινός, εξέφρασε την επιθυμία του να λογίζεται ως μέλος της ομάδας κάτι το οποίο ζήτησε κι ο Όσκαρ Γκαρθία, μιας και ξέρει τις ικανότητές του από την κοινή τους θητεία στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η διοίκηση από την πλευρά της, ικανοποίησε και τις δύο πλευρές και δίνει μια ακόμη ευκαιρία στον παίκτη να αποδείξει την αξία του.

Μένει, δε, να δούμε αν η εν λόγω κίνηση επηρεάσει την ενδεχόμενη κίνηση για ενίσχυση στα εξτρέμ με τον Μπαμπά να είναι η δύσκολη περίπτωση που φέρεται να κυνηγούν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα