Κεσέρου: «Ενδιαφέρουσα προοπτική για εμένα ο ΠΑΟΚ»

Κεσέρου: «Ενδιαφέρουσα προοπτική για εμένα ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κεσέρου: «Ενδιαφέρουσα προοπτική για εμένα ο ΠΑΟΚ»

bet365

Για ενδιαφέρουσα προοπτική έκανε λόγο ο Κλαούντιο Κεσέρου μιλώντας για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

Powerfest! 147 τουρνουά από 21/1 μέχρι 4/2. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εκτός από την άμυνα, ο ΠΑΟΚ κοιτάζει να βρει παίκτη και στην επίθεση με τον 31χρονο επιθετικό της Λουντογκόρετς Κλαούντιο Κεσέρου να είναι μέσα στους στόχους των... ασπρόμαυρων. Ο Ρουμάνος μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για το να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον «δικέφαλο του βορρά».

Αναλυτικά ανέφερε τα εξής: «Διαβάζω κάθε μέρα για συμφωνίες. Είναι καλό που υπάρχει ενδιαφέρον για εμένα. Δείχνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για εμένα. Είναι κάτι που το σκέφτομαι πολύ.

Έχω πρόταση από την Λουντογκόρετς. Για την ώρα την αναλύω, γιατί έχω χρόνο μπροστά μου. Υπάρχει πιθανότητα να συμφωνήσω με την Λουντογκόρετς, έχω έξι μήνες ακόμα συμβόλαιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα