Η τελευταία «ζαριά» του ΠΑΟΚ για Μολέδο

Gazzetta team
Η τελευταία «ζαριά» του ΠΑΟΚ για Μολέδο

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» φέρεται να έχουν ανοίξει απευθείας δίαυλο επικοινωνίας με την Ιντερνασιονάλ, προκειμένου να αποκτήσουν τον Ροντρίγκο Μολέδο. Όλα ανοικτά ως το βράδυ της Τετάρτης.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συνεχίζοντας για λίγο ακόμη την προσπάθεια τους να αποκτήσουν, έστω και για πέντε μήνες, τον Ροντρίγκο Μολέδο τους οδήγησε στην απόφαση να στρέφουν την προσοχή τους στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, η οποία από την πρώτη στιγμή φαινόταν ότι θα έχει κυρίαρχο ρόλο στην εξέλιξη της μεταγραφής.

Κανείς δεν γνωρίζει αν θα έχει αποτέλεσμα η ύστατη προσπάθεια του «Δικεφάλου» να κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο στόπερ, όμως η υπόθεση φαίνεται να φτάνει, θετικά ή αρνητικά, προς το τέλος της μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρέπει σήμερα να κλείσει το κεφάλαιο Μολέδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα