Ο μόνος που διεκδικεί το πρωτάθλημα και ο Μολέδο που… έρχεται

Ο μόνος που διεκδικεί το πρωτάθλημα και ο Μολέδο που… έρχεται

Ο μόνος που διεκδικεί το πρωτάθλημα και ο Μολέδο που… έρχεται

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναρωτιέται για μερικές τελευταίες δηλώσεις που αφορούν με τον πρωταθλητισμό και φυσικά ασχολείται με το αγαπημένο θέμα της μεταγραφής Μολέδο. Φυσικά «γράφει» και για μπάσκετ.

Το κορυφαίο, πιο ανταγωνιστικό και πιο καθαρό πρωτάθλημα των τελευταίων 20 ετών συνεχίζεται, το πρωτάθλημα που ΟΛΟΙ αδικούνται και ΟΛΟΙ ευνοούνται, με τις μεγάλες ομάδες βέβαια (όπως παγκοσμίως συμβαίνει) να παίρνουν λίγα σφυρίγματα παραπάνω από τους άλλους…

Σε αυτό το πρωτάθλημα έχουμε αρκετές ομάδες που μέχρι και την 17η αγωνιστική πιστεύουν ότι μπορούν να το κατακτήσουν. Πολλοί το πιστεύουν, αρκετοί το διεκδικούν, όλοι το παραδέχονται. Όλοι;

Ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τους Ολυμπιακούς και εκφράζει την πολιτική-μπούλινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στον προχθεσινό εβδομαδιαίο μονόλογό του, αναφέρθηκε τρεις φορές στην ομάδα του και έξι στον ΠΑΟΚ!

Αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και τη διαιτησία του (που αν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο όπως η δική του ομάδα με τον Ευαγγέλου, τότε θα ζητούσε κάθε μέρα να βγει ο διαιτητής στο τηλέφωνο, όπως ο φίλος και ομοϊδεάτης-συνομιλητής του Αλέφαντος, με τον Δούρο).

Αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και στον αγώνα του με την Κέρκυρα. Αναφέρθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε σε υπουργούς που μιλάνε για τον ΠΑΟΚ. Στον Πρωθυπουργό. Στους τίτλους του ΠΑΟΚ!

Καλέ μου Κυρ Σάββα και λοιποί εκπρόσωποι-συνεργάτες του... Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που διεκδικεί το πρωτάθλημα από την ομάδα σου. Είναι και η ΑΕΚ! Γιατί την ξεχνάς την ΑΕΚ; Δεν είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ; Δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα η Ένωση; Γιατί δεν την «βλέπεις» την ΑΕΚ, γιατί δεν την «αγγίζεις» γιατί την «ξεχνάς» όλο και περισσότερο;

Γιατί τέλος πάντων ο Ολυμπιακός και όσοι τον εκφράζουν, βγάζουν τόσο μένος μόνο για τον ΠΑΟΚ;

* Έχουν στερέψει τα λόγια και τα σχόλια για όλο αυτό το κωμικοτραγικό σκηνικό που διαμορφώθηκε για την υπόθεση Μολέδο. Αντί ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί Δεκέμβριο με αυτή την υπόθεση, αντί να "δέσει κόμπο" τον προβληματικό Παναθηναϊκό, γίνεται το αντίστροφο! Γι αυτό αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όσους διαπραγματεύονται από πλευράς Παναθηναϊκού! Ενώ ο ΠΑΟΚ δίνει τα πολλαπλάσια σε σχέση με άλλες ομάδες, ενώ τα «έχει βρει» πάνω από τρεις-τέσσερις φορές με τον Παναθηναϊκό και δύο με τον Μολέδο που αρχικά ήξερε για ΠΑΟΚ μόνο από τα ΜΜΕ, ακόμη ο παίκτης δεν προπονείται με τον ΠΑΟΚ! Την περίοδο που και ο Αζεβέδο θα αργήσει!

Πώς το έγραψε ο άλλος στη FORZA: «Αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο τρόπος θα διδάσκεται στα Πανεπιστήμια: Πώς θα πετύχετε τον σκοπό σας, ενώ τα έχετε κάνει ΟΛΑ λάθος!».

* Χθες ο ΠΑΟΚ έπαιξε και μπάσκετ! Ξανακέρδισε! Για ενδέκατη φορά στα τελευταία 13 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ωραίο παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό κόντρα στη Γαλλική Σαλόν, ομάδα που κατέφερε και έχασε μόνο με εννιά πόντους. Οι Γάλλοι έβαλαν 14 τρίποντα από τα οποία τα 10 ήταν πάνω σε άμυνα και κρεμασμένα χέρια παικτών του ΠΑΟΚ. Μπράβο στους Γάλλους που έχασαν με μικρή διαφορά, αλλά και στον ΠΑΟΚ που έκανε ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι, χωρίς τους Έλληνες διεθνείς Μαργαρίτη και Κόνιαρη.

* Λίγο πριν κλείσουμε το κείμενο...μας ενημέρωσαν ότι μόλις έκλεισε η πέμπτη συμφωνία ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού για τον Μολέδο! Ναι! Μετά από συντονισμένος ενέργειες του απεσταλμένου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος φημίζεται για τους χειρισμούς του, για την μεγάλη γκάμα μεταγραφικών επιλογών που έχει, αλλά και για το πώς κρατάει -πάντα- κλειστά τα χαρτιά του, ο ΠΑΟΚ θα πάρει τελικά τον Μολέδο για… πέντε-έξι εβδομάδες και θα πληρώσει: Μόνο 650 χιλιάδες ευρώ στον Παναθηναϊκό, συν τα περσινά οφειλόμενα στον παίκτη και...50 από πρόπερσι, πληρωμένους δύο παίκτες, έναν φροντιστή και έναν νομικό εκπρόσωπο που είναι απαραίτητος αυτές τις εποχές, ενώ δεν επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι ο ΠΑΟΚ ανέλαβε να πληρώσει και τα έξτρα έξοδα διαμονής των πρασίνων που προέκυψαν από το τριήμερο στη Λιβαδειά…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.