Καραπαπάς: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού να μην ξανασχοληθεί με τον Ζουράρι» (pic)

Gazzetta team
Καραπαπάς: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού να μην ξανασχοληθεί με τον Ζουράρι» (pic)

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση του Ζουράρι ότι εύχεται να αυξηθούν οι Ολυμπιακοί για να φτάσουν τον αριθμό των Παοκτσήδων.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

«Εύχομαι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να αυξάνονται και να πληθύνονται, ώστε να φτάσουν σε αριθμό εκείνους του ΠΑΟΚ!», ήταν η ατάκα του Κώστα Ζουράρι σε ερώτηση που του έγινε από τους δημοσιογράφους που ήταν στο Υφυπουργείο για το θέμα της μετακίνησης οπαδών.

Φυσικά, αυτό δεν άφησε να... πέσει κάτω ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο οποίος έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook:

«Ο Ζουράρις δήλωσε πριν λίγο σε δημοσιογράφους: «Τους εύχομαι να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν κάποια στιγμή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»! Μετά απο αυτό, καλώ όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να μην ξανασχοληθεί με αυτό τον άνθρωπο που προφανέστατα έχει ανάγκη ψυχιάτρου. Πάνω απο όλα είμαστε άνθρωποι και πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να είμαστε ευαίσθητοι...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα