Αδικαιολόγητα απών από την προπόνηση της ΑΕΚ ο Βράνιες

Αδικαιολόγητα απών από την προπόνηση της ΑΕΚ ο Βράνιες

Gazzetta team
Αδικαιολόγητα απών από την προπόνηση της ΑΕΚ ο Βράνιες

bet365

Ο Όγκνιες Βράνιες δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα και πλέον αναμένεται η επίσημη ενημέρωση της Ένωσης.

Χωρίς τον Όγκνιεν Βράνιες πραγματοποιείται η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Η προπόνηση της ΑΕΚ ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00 και όλοι οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να είναι από τις 10:30 στο προπονητικό κέντρο με τον Βράνιες όμως αδικαιολόγητα να μην δίνει το παρών.

Πλέον, πρέπει να δούμε αν η απουσία του έχει σχέση με το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ και την απόρριψη της πρότασης από την ΑΕΚ, και αν ο ίδιος βγάζει κάποια αντίδραση. Το σίγουρο είναι ότι αναμένεται η αντίδραση της ΑΕΚ για το περιστατικό αυτό.

Στα της προπόνησης μετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Ούρος Τσόσιτς που συνεχίζει τη θεραπεία του, ενώ η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα