Σύσκεψη κορυφής για τις μετακινήσεις οπαδών!

Σύσκεψη κορυφής για τις μετακινήσεις οπαδών!

Σύσκεψη κορυφής για τις μετακινήσεις οπαδών!

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή (ξεκίνησε 11:15) για τις μεμονωμένες μετακινήσεις των οπαδών μεταξύ του Υφυπουργού, ΕΠΟ και 6 ομάδων της Super League, παρούσας και της διοίκησης της διοργανώτριας Αρχής. Το gazzetta.gr είναι εκεί και σας μεταφέρει τις εξελίξεις.

Συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων της Super League με τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή με αντικείμενο συζήτησης τη μετακίνηση των οπαδών.

Παρόντες είναι o πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Κουντούρης και ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Από τον Παναθηναϊκό ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου και ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Στράτος Σωπήλης, από τον ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Μάκης Γκαγκάτσης, από την ΑΕΚ ο Α' Αντιπρόεδρος, Μηνάς Λυσσάνδρου, από τον Πανιώνιο ο πρόεδρος Χρήστος Δάρας κι από τον Ατρόμητο ο πρόεδρος, Βασίλης Μπέτσης και η Α' Αντιπρόεδρος, Κάτια Κοξένογλου.

Τη Super League εκπροσωπεί ο πρόεδρος Γιώργος Στράτος κι ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Αντί του προέδρου, Βαγγέλη Γραμμένου για την ΕΠΟ ήταν να έρθει ο Αλέξης Δέδες, όμως ούτε εκείνος ήρθε τελικά, με την Ομοσπονδία να εκπροσωπείται από τον νομικό σύμβουλο, Αλέκο Χολέβα.

Τονίζουμε πως η εν λόγω πρόταση του Βασιλειάδη αφορά τις μεμονωμένες μετακινήσεις οπαδών και αυτές κατά περίσταση. Σίγουρα δεν αφορά τα ντέρμπι και τις αναμετρήσεις που έχουν βεβαρυμένο ιστορικό.

Από τη σημερινή συνάντηση θα κριθεί η στάση που θα τηρηθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Best of internet