Δεν αλλάζει πολλά για την Ξάνθη ο Γκαρθία

Δημήτρης Τομαράς
Δεν αλλάζει πολλά για την Ξάνθη ο Γκαρθία

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν δείχνει να έχει την τάση να αλλάξει πολλά πράγματα σχετικά με την διάταξη και τα πρόσωπα της ομάδας του Ολυμπιακού με Ξάνθη. Εκτός λόγω καρτών ο Μάριν.
Ο Ισπανός έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και ιδίως από το α' ημίχρονο που έκαναν. Παρότι είναι ακόμα νωρίς για σαφείς εκτιμήσεις 11άδας δεν δείχνει πως θα αλλάξει πολλά για το Ολυμπιακός - Ξάνθη.
Με εξαίρεση τον Μάριν (σ.σ. θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα αυτόν λόγω καρτών) και ίσως τον Φιγκέιρας (σ.σ. εάν έχει προλάβει να φύγει) και με πιθανότητα για τον Παπέ Σισέ για βασικό τόσο το σχήμα όσο και τα άλλα πρόσωπα στον αγώνα με την Λαμία είναι πιθανό να μείνουν ίδια. Να υπάρχουν δηλαδή ξανά μπροστά Μιραλάς - Φορτούνης - Ανσαριφάρντ. Ο Γκαρθία από μέρους του αντιλαμβάνεται πως έρχονται δύσκολα ματς για την ομάδα του καθώς μετά την Ξάνθη υπάρχει η ΑΕΚ στο Κύπελλο και ήδη προετοιμάζει ανάλογα την ομάδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα