Τσιώλης: «Θα διεκδικήσουμε τους βαθμούς»

Gazzetta team
Τσιώλης: «Θα διεκδικήσουμε τους βαθμούς»

bet365

Ο τεχνικός της Κέρκυρας τόνισε πως οι Φαίακες είναι σε θέση να βγουν από τη δύσκολη θέση που βρίσκονται
Αισιόδοξος για τη «μάχη» που δίνει η Κέρκυρα ώστε να μείνει στην κατηγορία, έδειξε ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στο «Metropolis».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τη δεινή θέση που βρίσκεται η Κέρκυρα: «Όταν είσαι εκεί είναι αρκετά δύσκολο και δεν εξαρτάται μόνο από εμάς για να σώσουμε την παρτίδα. Πρώτα απ΄ όλα η ομάδα στάθηκε αρκετά άτυχη στον πρώτο γύρο και θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Τώρα επιστρέφει το δυνατότερο χαρτί της ομάδας, ο Τουράμ, ο οποίος έχει δείξει αυτά τα δυο χρόνια την αξία του στον σύλλογο, αλλά και ένας παίκτης που εκτιμώ πολύ, τον Ρόλε και πιστεύω θα θα διεκδικήσουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να μείνουμε στην κατηγορία».
Για τη μάχη της κορυφής: «Μέχρι το τέλος θα γίνει η μάχη ανάμεσα στους τρεις μεγάλους. Ο ΠΑΟΚ κρατάει στην τύχη στα χέρια του γιατί έχει ΑΕΚ, Ολυμπιακό στην Τούμπα. Τα μεταξύ τους ντέρμπι θα κρίνουν τον πρωταθλητή».
Για τον Ατρόμητο: «Άδικα έχασε από τον Παναιτωλικό. Κατά πόσο θα είναι μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια και πως θα αντιδράσει από την εντός έδρας ήττα από τους Αγρινιώτες. Πάντως έχει και τους τρεις μεγάλους στην έδρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα