Φετινό ρεκόρ γκολ στην 26η αγωνιστική της Superleague

Δημήτρης Ρούσσος
Φετινό ρεκόρ γκολ στην 26η αγωνιστική της Superleague

bet365

Η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν και η πλουσιότερη σε θέαμα από την αρχή της σεζόν, αφού πανηγυρίστηκαν 26 γκολ, τα περισσότερα από κάθε άλλη.

Η Superleague Σουρωτή δεν... θαμπώνει με το θέαμα που προσφέρει στους οπαδούς που την παρακολουθούν, αλλά αυτό το αγωνιστικό τριήμερο, για τη 17η ημέρα της σεζόν, ήταν ξεχωριστό, αναφορικά με τις επιδόσεις στο σκοράρισμα.

Συγκεκριμένα, στις οκτώ αναμετρήσεις του προγράμματος, επετεύχθησαν 26 γκολ, τα οποία είναι και ρεκόρ για φέτος στη σεζόν, με την δεύτερη καλύτερη επίδοση να είναι τα 24 (13η, 14η). Αρνητικό ρεκόρ συνιστούν τα μόλις 8 γκολ της 4ης αγωνιστικής, ενώ σε γενικές γραμμές, όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα, τόσο βελτιώνονται οι επιθετικές προσπάθειες των ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα