Τα λένε το απόγευμα Λουτσέσκου - Κεσερού!

Τα λένε το απόγευμα Λουτσέσκου - Κεσερού!

Θοδωρής Βασίλης
Τα λένε το απόγευμα Λουτσέσκου - Κεσερού!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το απόγευμα θα υπάρξει επαφή μεταξύ του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Κλαούντιο Κεσερού για την πιθανότητα συνεργασίας των δύο πλευρών.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού κι ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί κι εξετάζονται είναι αυτό του Ρουμάνου επιθετικού της Λουντογκόρετς, Κλαούντιο Κεσερού. Το συμβόλαιο του 31χρονου επιθετικού με την βουλγαρική ομάδα λήγει στο τέλος της σεζόν με την βουλγαρική ομάδα να επιθυμεί την παραμονή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ρουμανία, ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά θα έχει επικοινωνία το απόγευμα της Τρίτης με τον συμπατριώτη του για να διερευνήσει την πιθανότητα συνεργασίας των δύο πλευρών.

Για τον Κεσερού ο Λουτσέσκου έχει θετική άποψη την ώρα που ο 31χρονος άσος δεν είναι η μοναδική επιλογή για την θέση του φορ, αφού υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που έχουν προταθεί κι εξετάζονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα