«Αρνήθηκε πρόταση του Ατρόμητου ο Ντομπέ»

«Αρνήθηκε πρόταση του Ατρόμητου ο Ντομπέ»

Νίκος Μαρούδας
«Αρνήθηκε πρόταση του Ατρόμητου ο Ντομπέ»

bet365

Ο Ζακ Λουκ Ντομπέ απασχόλησε τον Ατρόμητο, αλλά σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα αρνήθηκε την πρόταση από την ομάδα του Περιστεριού.

Μία από τις περιπτώσεις που ξεχώρισαν στον Ατρόμητο για μεταγραφική ενίσχυση, ήταν κι αυτή του Ζακ Λουκ Ντομπέ. Ο Γάλλος εξτρέμ, δεν υπολογίζεται από την Αμιάν και αναμένεται να επιστρέψει στην Σταντάρ Λιέγης. Πριν λίγες μέρες η «L' Equipe» με δημοσίευμά της τον έφερνε κοντά στους Περιστεριώτες, αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν θα γίνει.

Με νέο δημοσίευμα στην Γαλλία την Δευτέρα, τονίζεται πως ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Συγκεκριμένα, το γαλλικό «footmercato.net», αναφέρει πως ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αρνήθηκε την πρόταση του Ατρόμητου, κάτι που αν ισχύει σημαίνει πως στο Περιστέρι ρίχνουν όλη τους την προσοχή στον Νουχίου. Άλλωστε ο Κοσοβάρος επιθετικός, ήταν και είναι η προτεραιότητα του Κάναντι για την επίθεση, όμως οι δυσκολίες είνει πολλές...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα